AURINKOPANEELIT KOTITALOUKSILLE

Aurinkovoiman Hyödyt

  • Taloudellisesti kannattavaa

    Aurinkopaneelijärjestelmä on uusiutuva luonnonvara ja säästää sähkölaskussa pitkällä juoksulla paljon ostohintaansa enemmän.

  • Ei ylläpitokustannuksia

    Aurinkopaneelijärjestelmä ei vaadi aktiivista kunnossapitoa ja hankintahintansa jälkeen muita kustannuksia ylläpidossa ei ole.

  • Pitkä käyttöikä

    Aurinkopaneelijärjestelmä voi kestää jopa 40 vuotta ja tuottavat rahallisesti noin 10% hankintahinnastaan vuodessa. Sähkön kallistuessa tuotto on suurempi.

Rahoitus
Meillä voit hyödyntää erilaisia rahoitusvaihtoehtoja
Lue lisää
Kotitalousvähennys
Aurinkovoimalan asennuksesta saa kotitalousvähennystä
Lue lisää
Ammattitaitoinen sähköalan yritys
Meiltä onnistuu kaikki aurinkopaneeleista sähkösaneerauksiin asiakkaan toiveiden mukaan.
Lue lisää
Previous
Next

Miten aurinkopaneelijärjestelmä toimii?

Auringonsäteet sisältävät säteilyenergiaa, jonka aurinkopaneelin sisällä olevat piikiteet muuttamat sähköenergiaksi. Paneelien tuottama tasavirtasähkö kulkeutuu invertteriin, missä se muuttuu vaihtovirtasähköksi. Vaihtovirta-muodossa sähköä pystytään hyödyntämään talon sähkölaitteissa. Sähköä saatetaan

joskus tuottaa enemmän kuin kotitalous tuottaa. Tällöin on joko mahdollista ostaa akullinen aurinkojärjestelmä tai myydä sähköä valtakunnan verkkoon. Invertteri mittaa ylijäämäsähkön määrän ja ilmoittaa sen sähköyhtiölle. Valtakunnan verkkoon myydystä sähköstä maksetaan usein sähkön spot-hinta. Sähkölaskusta pystyy tarkastelemaan ostetun ja myydyn sähkön määrää. Sähkön määrää on mahdollista seurata myös älylaitteelta. 

Solar,Panel,Energy,Isometric,Illustration,,Renewable,Energy,Using,Solar,Panel

1. Aurinko paistaa paneeleihin säteilyenergiaa.

2. Aurinkopaneelien piikiteet muuttavat säteilyenergian sähköenergiaksi.

3. Älykäs invertteri muuntaa sähköenergian hyödynnettävään muotoon.

4. Sähkö johdetaan sulakkeiden kautta sähköpääkeskukselle.

5. Paneeleiden tuottama sähkö käytetään kiinteistön omiin tarpeisiin.

6. Jos kiinteistössä ei kuluteta samaa määrää energiaa, joita aurinkopaneelit tuottavat, siirtyy sähkö valtakunnan verkkoon. Useimmat sähköyhtiöt maksavat sähkön spot-hinnan. 

Tässä muutama esimerkki asentajiemme töistä

Monta hyvää syytä valita Elbros oy

Kiinteä hinta

Meidän asennuksissamme voi luottaa siihen, ettei yllätyksiä tule. Asiantuntijamme suunnittelee aurinkosähköjärjestelmän kerralla kuntoon ja antaa kiinteän hinnan jo sopimusvaiheessa. Asiakkaan ei tarvitse näin pelätä hinnankorotuksia tai lisäkustannuksia.

Luotettava asennus

Asennamme paneelit avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi huolehdimme järjestelmän suunnittelusta, asennuksesta, tarkastuksista ja takuusta niin, että asiakas voi elää arkeaan huolettomasti koko asennuksen ajan. Siivoamme jälkemme myös aina huolellisesti.

Ammattitaitoinen ja kokenut sähköalan yritys

Olemme tehneet yli 1000 asennusta kotitalouksiin. Hoidamme työn aina kunnialla alusta loppuun. Meille tärkeimpiä arvoja ovat asiakastyytyväisyys sekä ammattitaito ja siisteys. 

Ei alihankkijoita

Elbros oy toimii ilman alihankkijoita. Näin varmistamme että mahdollisessa vikatilanteessa tieto siirtyy asentajillemme saman päivän aikana. Alihankkijoiden kanssa saattaa kestää jopa kaksikin viikkoa ennen vikailmoituksen tullessa asentajien tietoon.

Välittäminen ja vastuullisuus

Asiakkaiden ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Pidämme vastuullisuutta myös yhtenä yrityksemme kulmakivenä. Tämän takia edellytämmekin työntekijöiltämme sekä yhteistyökumppaneiltamme  rehellisyyttä ja vastuullisuutta kaikessa toiminnassa.

Hyvä asiakaspalvelu

Toimimme vastuullisesti ja asiakkaiden toiveet huomioiden. Haluamme tarjota markkinoiden laadukkaimmat tuotteet ja parhaimman palvelukokemuksen. Asiakkaiden palaute on aina toivottua ja tervetullutta, sillä haluamme aina tehdä asiat paremmin kuin eilen.

Kiinnostaako aurinkosähkö? Nyt saat ilmaisen järjestelmän kartoituksen

Kysy asiantuntijamme paikan päälle. Käynti on ilmainen eikä velvoita mihinkään. Kerromme sinulle erilaisista energiatehokkaista ratkaisuista ja asennusmateriaaleista.

Toimipaikat:

Sampolantie 26 A7, 28370 Pori

 

ELBROS OY

Y-tunnus: 2642690-7