Aurinkojärjestelmän hankintahinta

ja kotitalousvähennys

Aurinkosähköön investointi on kannattavampaa nyt
kuin koskaan ennen

default

Aurinkojärjestelmän hankkiminen on monena vuotena nähty liian kalliina hankintana, eikä kovinkaan kannattavana Suomen sääoloissa. Tämä on kuitenkin vanhentunutta tietoa mistä iso osa on kuulopuhetta. 

Tekniikan kehityksen myötä ja EU-tuontitullien poistuttua vuonna 2018 aurinkovoimasta on tullut paljon edullisempia. Tämä mahdollistaa aurinkovoimalan ostamisen halvemmalla.

Varsinkin nyt sähkön hinnan noustessa aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen on kannattavaa, koska se voi vähentää ostosähkön tarvetta jopa 30%. Asennamme myös vain laadukkaita paneeleita, jotka kestävät loistavasti Suomen haastavimmatkin sääolosuhteet. 

Jos ei huomioida sähkön hinnan kasvua, 40 vuoden pitkän käyttöikänsä ansiosta aurinkosähköjärjestelmä säästäisi noin neljä kertaa hankintahintansa. Järjestelmän hankintaan sijoitetun rahan tuotto voi olla jopa 10% vuodessa. Sähkön hinnan kasvu huomioiden rahallinen tuotto voi olla suurempi.

 

Kotitalousvähennys

Aurinkosähköjärjestelmän hankkiessa voi saada kotitalousvähennystä. Vähennyksen määrä on 40% asennuksen työn osuudesta, josta vähennetään sadan euron omavastuu. Kotitalousvähennys on vuodessa enintään 2250 euroa/henkilö ja kahta henkilöä kohden 4500 euroa. 

 

 

Vähennystä saa myös silloin, kun asennamme aurinkojärjestelmän esimerkiksi vapaa-ajan asuntoon.Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää jo saman vuoden verotuksessa tai vähentää kerralla seuraavassa veronpalautuksessa. Asennuksen ollessa valmis me toimitamme asiakkaalle verotusta varten valmiiksi täytetyn kotitalousvähennyslaskelman. 

Kiinnostaako aurinkosähkö? Nyt saat ilmaisen järjestelmän kartoituksen

Kysy asiantuntijamme paikan päälle. Käynti on ilmainen eikä velvoita mihinkään. Kerromme sinulle erilaisista energiatehokkaista ratkaisuista ja asennusmateriaaleista.

Toimipaikat:

Sampolantie 26 A7, 28370 Pori

 

ELBROS OY

Y-tunnus: 2642690-7